mandag 27. oktober 2008

Gjør karriere på Burger King eller Mc'ern!

(Denne bloggen er ment som humoristisk og litt oppsummerende. Det jeg skriver er absolutt ikke myntet på noen, så hvis du føler deg tråkket på, slutt å les.)

Det ser ut til at innvandrere den dag i dag satser på karriere. Om de går til karriereveiledning det vet jeg ikke, men de fleste ser jo ut til å gå på skole selv om jeg ikke har grunnlegggende kunnskaper eller statestikker over dette.

Hva er en typisk burgerflipper?Jo, det er enten en Pakkistaner, noe vi kaller alle mulatter som har vandret inn i landet vårt. Vi kaller dem det på grunn av kunnskapsmangel selv om ikke alle er det. Den andre typiske arbeidssøkeren eller skoleeleven som prøver å tjene nok penger til de 6-7 øllene h*n skal ha i helga. Selfølgelig finner vi "vanlige" hvite menn i kassa, akkurat som man finner innvandrere på sykehus. De er blant annet usedvanlig dyktige leger og alle har jo hørt om den Norsk Pakistanske advokaten som slår nordmenn ned i støvlene!



Kjempekult å være burgerflipper!
Så hva er det da som får så mange Norske mokkaer til å søke jobb på Burgersjapper, og attpåtil bli der så lenge at de blir sjef. Hvofor står de fram på Tv og forteller om noe jeg personlig betrakter som en drittjobb for studenter eller "problembarn/gangsterwannebe's"? Direkte flaut! Sier ikke så mye mere om det. Vi finner dem jo også kjempestolte som lagersjefer på ICA. Det skal også nevnes at mange norsk pakistanere også er fremragende akademikere også!


Kjære rådgiver
Men sjefene på Burgerking osv, gikk de til rådgiver på ungdomsskole eller videregående? Hva sa isåfall rådgiveren?
"Ja, du er jo innvandrer og burde kanskje følge tradisjoner for å gjøre familien stolt. Der har du jo også mulighet til å gjøre karriere. Du har perfekte pølsefingre som tåler å brenne seg ett par ganger i startfasen, men de er ikke for fete til å trykke på skjermen der du registrerer bestilinger. Du spruter heller ikke for mye spytt når du snakker og du har potensiale til å samle spytt raskt i tilfelle du møter en klysete soss som kaller deg neger og du vil spytte i maten hans. Du har også en kroppsbygning, en forbrenning og en BMI som vil tåle litt trashfood, men du vil til slutt gå lei, da matvanene dine hjemmenifra er ganske gode. Du vil klare deg godt, og hvis du står litt ekstra på og lærer deg å snakke litt bedre Norsk så blir du nok forfremmet!"


Ja, hmm.. No offence!
Other bloggs:

Ingen kommentarer: